Software

Moderne Software

We maken veel gebruik van moderne software, maar wel te betalen software. Administratiekantoren bepalen de prijs aan de hand van het aantal uren dat de boekhouders bezig zijn met de administratie. Als een kantoor weinig gebruik maakt van software of met verouderde programma’s werkt is de boekhouder dus sowieso meer uren bezig met de administratie. Maar er zijn ook kantoren die enorm dure software gebruiken, dit moet natuurlijk ook uiteindelijk worden doorberekend aan de klant. Daarom proberen wij te kijken naar een goede prijs/kwaliteit verhouding, zodat we veel kunnen automatiseren maar toch goedkoop in prijs kunnen blijven. Onze basis begint bij Snelstart, een modern programma waar je veel mee kan automatiseren. 

Er zijn diverse koppelingen die bij uw bedrijf handig kunnen zijn, zoals de koppelingen met pinapparaat iZettle, tankpas aanbieder MKB-Brandstof, werkbon systeem Out-Smart en verkoop systeem Teamleader. Ook zijn er diverse koppelingen voor uw kassasysteem en webshop (klik hier voor alle koppelingen).

Voor de jaarrekening gebruikt MWD Finance Visionplanner, met dit programma kan je representatieve jaarrekeningen opstellen. Die voldoen aan alle wettelijke eisen. Sinds 2021 biedt visionplanner ook het hele fiscale gedeelte aan, waardoor we via deze software de VPB aangifte, IB aangifte en deponering KVK kunnen verrichten. 

Online samenwerken met Snelstart

Nu dat ik u deze uitleg heb gegeven over alle mogelijkheden is er nog één belangrijke mogelijkheid. Dat is dat u altijd in kunt loggen in Snelstart, en dat u dus altijd en overal overzicht over uw bedrijf hebt! Dit zorgt ervoor dat u snel kunt handelen, bijvoorbeeld als u cijfers nodig heeft om een financiering of coronasteun aan te vragen of om te kijken hoeveel belasting u moet gaan betalen. U kunt vanuit Snelstart factureren, bonnen inscannen en overzichten uitdraaien. Dit voor maar 10,- euro (excl. BTW) per maand! Klik snelstart whitepapier online samenwerken voor de whitepaper van Snelstart over online samenwerken.