Ondernemingsadvies

Wat MWD Finance onderscheid van andere administratiekantoren is het advies. Als zelfstandig ondernemer met meerdere ondernemingen en ervaringen in verschillende branches kan ik (Mikey Wiedijk) u een advies geven waar u echt iets aan heeft. Veel boekhouders zijn geen ondernemers, en daarom zullen ze u niet de juiste adviezen kunnen geven om verder te komen met uw onderneming. Onder de advisering valt natuurlijk ook belastingadvies, zodat u nooit teveel betaald, maar ook zodat u altijd een idee heeft wat u moet betalen. Zo komt u niet opeens voor onvoorziene kosten te staan. 

Bij MWD Finance beginnen we niet meteen met het registreren van de uren voor advieswerkzaamheden, algemene adviezen zitten in het maandbedrag inbegrepen. Als er uitgebreidere adviezen of werkzaamheden nodig zijn zal dit van tevoren worden besproken. 

Ervaringen in Branches

Schoonmaak/Bouw

MWD Finance heeft meerdere schoonmaakbedrijven als klant. Mikey Wiedijk doet onder intern de administratie voor CSN Diensten B.V. CSN heeft meerdere afdelingen gevelreiniging, glazenwasserij en algemeen onderhoud. 

Handel

MWD Finance heeft ervaring in de detailhandel, groothandel en e-commerce. Mikey Wiedijk doet intern de administratie voor Yalin Food Holland B.V. een groothandel die zich bezig houdt met de verkoop van de halal snacks van Beypilic, Tok-yat en Okyanus. Bij handel is voorraadadministratie ook belangrijk, onder andere om de winstmarges te controleren. 

Horeca

MWD Finance heeft voor meerdere horeca ondernemingen de financiële administratie verzorgd. Je krijgt te maken met vergunningen aanvragen, een HACCP-plan opstellen, personeel aannemen. 

Transport

MWD Finance heeft voor meerdere transport ondernemingen de financiële administratie verzorgd. Je kan te maken krijgen met een NIWO vergunning, een lease aanvraag en vragen omtrent de bijtelling. 

Beauty en haarverzorging

MWD Finance heeft meerdere kappers en schoonheidssalons als klant. Voor een kapper is het vak belangrijk een betrouwbaar pinapparaat te hebben, MWD Finance helpt bij de keuze hiervan. 

Honden

MWD Finance doet de administratie voor uitlaatservices en de opvang van honden. Hier krijg je snel te maken met een auto op de zaak, hoe ga je dat doen? MWD Finance helpt hierbij!